Nu le pot spune copiilor mei să ajungă până la stele. Tot ce pot face este ca eu să mă-ntind spre elend spre ele.
Joyce Maynard

marți, 8 noiembrie 2016

Incaltaminte copii Timisoara - magazin online

Incaltaminte copii Timisoara - magazin online



Incaltaminte din piele pentru copii

Magazinul online „Little shoes” va pune la dispozitie o gama diversificata de produse:

Incaltaminte din piele pentru fete

In categoria „Incaltaminte fete” veti descoperi o serie de modele de incaltaminte din piele pentru fete, potrivite pentru toate sezoanele anului: balerini, sandale, pantofi, cizme, bocanci sau ghete.
Acestea sunt confectionate din piele naturala neteda, lacuita sau velur (piele intoarsa). Modele sunt de culori si diverse si cu accesorii moderne si haioase.

Incaltaminte din piele pentru baieti

In categoria „Incaltaminte baieti” veti descoperi o serie de modele de incaltaminte din piele pentru baieti, potrivite pentru toate sezoanele anului: sandale, pantofi, cizme, bocanci sau ghete, confectionate din piele naturala neteda, lacuita sau velur (piele intoarsa). Modele sunt de culori si diverse si cu accesorii moderne si haioase.

Mers descult

In categoria „Mers descult” veti veti gasi modele variate de incaltaminte din piele pentru copii, de cea mai buna calitate.
Papuceii din piele naturala de tip „Mers descult” sunt ideali pentru interior: casa, cresa, gradinita. Acestea sunt indicate inca de la primii pasi ai copilului. Se pot folosi si in exterior, dar numai pe timp de vara.

Incaltaminte Nou-Nascuti

Papuceii din piele naturala pentru Nou-nascuti sunt ideali inca de la primii pasi ai copilului dumneavoastra.
Sunt foarte usor de incaltat, papuceii fiind foarte moi, confectionati din piele naturala, de diverse culori. Acestia se inchid cu sireturi sau catarama, iar pielea utilizata poate fi neteda sau piele intoarsa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu